top of page
Search
  • Writer's pictureAdmin

En waarom eens geen bedrijfslied creëren?

Een van de uitdagingen van de hedendaagse bedrijven is om hun werknemers te motiveren, te behouden en te ontwikkelen. Ver weg van een traditionele teambuilding, die vaak langdurig en intimiderend kan zijn, is deze nieuwe dynamiek meer dan origineel.

Ontwikkel creativiteit binnen uw groep


Naast het feit dat het leuk en interactief is, is het creëren van een bedrijfslied een geweldige oefening in creativiteit.


Medewerkers zijn vaak bang voor gebrek aan inspiratie. We worden allemaal regelmatig geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, ongeacht de functie die we bekleden. Daarom zijn ontsnapping en creativiteit noodzakelijk in het bedrijfsleven.


team building, belgium, team building belgique, team sur table, table team building grand groupe, petite salle grand groupe, team building créatif
Groepen in volledige creatieve reflectie.

Herinner de waarden van uw bedrijf


In een bedrijfslied zijn de teksten vaak gebaseerd op de activiteit, de waarden van het bedrijf en de persoonlijke waarden van de medewerkers. Een succesvol bedrijfslied is een nummer dat deze 3 parameters combineert.


Versterk de teamdynamiek

Een collectieve bedrijfshymne begeleidt een groep om samen een gemeenschappelijk probleem te creëren en op te lossen: het bestrijden van het "witte blad" syndroom.


Het creëren van een bedrijfshymne is vooral een collectief werk, van delen en uitwisselen.


Corporate Sing Group, Business groep samen, samenwerking activitiet
Een bevoorrecht groepsmoment

Onze Workshop

Alles verloopt ludiek en informatief om de aandacht van de hele groep te houden. Er is geen muzikale aanleg vereist.


Uiteindelijk wordt een nummer door de hele groep gemaakt en heeft iedereen iets bijgedragen. Het meest interessante deel is het oplossen van een probleem met creatieve vaardigheden.

Collega's kunnen zelfs hun "Company Song" zingen tijdens hun evenementen onder begeleiding van onze band.


Ahmed Fenidek


Dit originele concept interesseert u voor uw bedrijf? Neem contact met ons op om het te bespreken (per e-mail: info@music4biz.eu)!


- Our Business Is Your Music -6 views0 comments
bottom of page